womanizer kopen voor jezelf

5 redenen waarom jij een Womanizer kopen moet.

Je hebt vast al wel eens over de Womanizer gehoord. Via een vriendin of via de media. Het is het best verkopende erotische speeltje voor vrouwen momenteel. Veel vrouwen zijn er net als ik heel blij mee. Ik zal je vertellen hoe dat komt en waarom jij ook een beslist een Womanizer kopen moet. 

1. Je gezondheid

Je seksuele gevoelens zijn gezond, het is dus helemaal niet gek om daar iets mee te doen. Masturberen bijvoorbeeld, want door een orgasme maakt je lichaam oxytocine aan, ook wel het knuffelhormoon genoemd. Hierdoor wordt je bloeddruk en je stress level lager. Het geeft je weerstand een boost en vaak slaap je er nog eens heerlijk van. Helaas krijgt niet iedereen makkelijk een orgasme door te masturberen. Daar is de Womanizer nu perfect voor gemaakt. 

2. Luchtdruk stimulator 

De Womanizer is een luchtdrukstimulator. Door de Pleasure air techniek wordt je clitoris op een heerlijke manier gestimuleerd en raakt niet overgevoelig. Dit komt omdat je clitoris eigenlijk niet word aangeraakt. Het is eerder een prettig soort sabbelend gevoel. Wellicht dat je even moet experimenteren om uit te vinden welke van de twee bijgeleverde kapjes het prettigst voor je is en wat het beste plekje is om te stimuleren want dat is voor iedereen weer anders. . 

3. Orgasme gegarandeerd

Als jij het juiste kapje en het juiste plekje hebt gevonden krijg je gegarandeerd een orgasme. Uit onderzoek blijkt dat bijna alle gebruikers van Womanizer een orgasme beleven. En maar liefst 73% krijgt gemakkelijk meerdere orgasmes achter elkaar. Ik heb eens rondgevraagd of dit klopt, maar zowel klanten als vriendinnen beamen het. Dat alleen al is een goede reden waarom jij een Womanizer kopen moet.

4. Womanizer kopen en samen gebruiken

Je kunt de Womanizer lekker voor je zelf houden maar je kunt hem ook samen gebruiken. Hij past precies tussen jou en je partner in, zodat je hem tijdens het vrijen kunt gebruiken. Ook kun je hem gebruiken om bij een man het frenulum te stimuleren en je kunt hem zelfs als tepelzuiger gebruiken.

5. Veilig geen risico

De Womanizer is een heel veilig speeltje, de dopjes zijn vervangbaar en los verkrijgbaar. Ze zijn allemaal magnetisch oplaadbaar via het bijgeleverde snoer en waterdicht. Je krijgt twee jaar garantie en er zijn verschillende modellen in verschillende prijsklasse zodat je een Womanizer kopen voor portemonnee te doen is. Dit zijn de verschillende modellen:

  • Womanizer Premium: De Womanizer Premium Eco is de nieuwste en beste toevoeging aan de lijn. Een nieuw ontwerp dat ergonomischer is, daardoor gemakkelijker vast te houden en te gebruiken. De Premium is voorzien van maar liefst 14 verschillende standen en is een flinke upgrade op de klassieker. De Premium wordt geleverd met twee verwisselbare koppen van 4 en 10 mm. 
  • Womanizer Starlet: De Starlet is de goedkoopste versie van de Womanizer, maar de prestaties van dit speeltje zijn zeker niet minder! De Starlet is voorzien van 6 verschillende standen waardoor je langzaam kunt opbouwen richting een heerlijk hoogtepunt. 
  • Womanizer Duo 2: Dit is een G-spot vibrator en luchtdruk stimulator in één. Het zachtje mondje van de luchtdrukvibrator valt over de clitoris heen en zorgt voor een zuigende sensatie, vergelijkbaar met orale seks. De flexibele G-spot stimulator heeft een eigen krachtige motor en stimuleert door middel van vibraties de G-spot. Beide zijn los van elkaar te bedienen. Daarnaast is het speeltje uitgerust met een touch-sensor, die zorgt dat het speeltje pas actief wordt als deze in contact met de huid komt. 
  • Womanizer Liberty: Een weekendje weg of op vakantie? Deze Liberty neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Geniet ieder moment waar je wilt van een heerlijk momentje voor jezelf. De Liberty heeft een handig ontwerp compleet met deksel met magnetische sluitingen, hierdoor weet je dat het speeltje schoon blijft als het eenmaal opgeborgen is.
  • Womanizer Classic: De klassieker! De Classic heeft twaalf standen, minder dan de Premium, maar presteert zeker niet minder. Het mist de touch sensor, dus contact met de huid is niet per se nodig om de stimulator te activeren. Maar met een geluidsniveau van maar 42 decibel hoef jij je geen zorgen te maken dat iemand je hoort. 

Ga jij een Womanizer kopen?