website laten maken zzp

Website laten maken ZZP? Frank Brinks Online Resultaat uit Doetinchem is gespecialiseerd in websites voor zzp’ers.

Website laten maken zzp

Inhoudsopgave

Website laten maken zzp in Doetinchem

Of u nu een startup bent die op zoek is naar een eenvoudig, betaalbaar webdesign voor uw bedrijf, of een gevestigd freelancer bent die volgende digitale stappen wil zetten, ik zal hand in hand met u samenwerken om de website te maken die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien . Op tijd voltooid, binnen uw budget en uw verwachtingen overtroffen.

Website laten maken zzp tips

Als zzp’er is een professionele website essentieel voor de groei van uw bedrijf. Een goed ontworpen website kan u helpen uw diensten te presenteren aan potentiële klanten, het vertrouwen in uw bedrijf te vergroten en uw online aanwezigheid te versterken.

In dit artikel zullen we 5 tips geven over het laten maken van een website voor een zzp’er, van het bepalen van uw doelen tot het kiezen van de juiste ontwerper voor uw project. We zullen ook ingaan op belangrijke aspecten van websiteontwerp, zoals gebruiksvriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie en responsive design.

Door de informatie in dit artikel op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw website uw bedrijf op een effectieve manier presenteert en helpt bij het bereiken van uw zakelijke doelstellingen. Hieronder volgen 5 tips voor een website laten maken ZZP.

  1. Bepaal duidelijk uw doelen: Voordat u begint met het ontwerpen van uw website, is het belangrijk om duidelijk te bepalen waarvoor u de website wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld meer klanten aantrekken, uw producten of diensten presenteren of uw bedrijfsnaam versterken? Door uw doelen helder te hebben, kunt u de ontwerper gerichter instrueren en ervoor zorgen dat uw website daadwerkelijk bijdraagt aan de groei van uw bedrijf.
  2. Kies een gebruiksvriendelijk en responsief ontwerp: Een gebruiksvriendelijk ontwerp zorgt ervoor dat uw bezoekers zich eenvoudig kunnen oriënteren op uw website. Responsive design zorgt er voor dat uw website op verschillende apparaten goed leesbaar is, zoals op mobiele telefoons of tablets.
  3. Zorg voor een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO): Door uw website goed te optimaliseren voor zoekmachines, vergroot u de kans dat potentiële klanten uw website vinden wanneer ze zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt.
  4. Laat professionele foto’s en video’s maken: Goede foto’s en video’s kunnen een grote indruk maken op uw bezoekers en helpen hen beter te begrijpen wat uw bedrijf doet. Zorg ervoor dat u professionele foto’s en video’s laat maken om de kwaliteit van uw website te verhogen.
  5. Werk samen met een professionele webdesigner: Een professionele webdesigner kan u helpen bij het bepalen van uw doelen, het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke en responsieve website en het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Zorg ervoor dat u een webdesigner kiest die past bij uw bedrijf en die eerder werk heeft geleverd waar u tevreden over bent.

ZZP Website laten maken door Frank Brinks

Een website voor zzp’ers moet er natuurlijk professioneel uitzien. Frank Brinks Online Resultaat kan u helpen, als ervaren websitebouwer en webdesigner.

Gemaakt voor Google

Een goede vindbaarheid in Google is natuurlijk erg belangrijk. De site die ik maak is voor Google geoptimaliseerd en koppel ik aan Google Analytics en Google Search Console.

snelle bezorging

Een nieuwe website maken hoeft geen maanden te duren. Indien nodig kunnen we binnen een week live gaan.

Beheer uw website eenvoudig zelf

Zonder technische kennis is het zeker mogelijk om pagina’s toe te voegen, afbeeldingen aan te passen en video’s te publiceren.

Compatibel met mobiele telefoons, tablets en pc’s.

Ik zorg ervoor dat je site er goed uitziet op mobiel, desktop en tablet en je kunt hem helemaal zelf beheren.

betaalbaar

Een nieuwe website maken voor zzp’ers hoeft geen tienduizenden euro’s te kosten, ik hoop het voor jou als zzp’er betaalbaar te maken.

Contactgegevens website laten maken zzp

  • Frank Brinks Online resultaat
  • Hanzestraat 39
  • 7006 RH Doetinchem
  • info@frankbrinks.nl

Handige links