wasparfum

Wasparfum winkel is de plek als het gaat om wasparfum. Bij ons vind je meer dan 10 verschillende merken met wasparfum, die geschikt zijn om je wasgoed langdurig prettig zullen laten ruiken!

Wasparfum

Inhoudsopgave

Wasparfum is een eenvoudige manier om je wasgoed lekker te laten ruiken, beter en langduriger  dan dat met wasverzachter mogelijk is. Wasparfum is een toevoeging aan je wasmiddel en wordt gebruikt in plaats van wasverzachter.

Door een beetje van de dit vloeibare ‘wondermiddel’ toe te voegen zul je merken dat je wasgoed, zoals kleding, handdoeken, beddengoed of ander wasgoed dagen tot wekenlang heerlijk zal blijven ruiken naar de geur van je wasparfum. Ook als het al een tijdje in de kast hebt liggen en je het eruit haalt. Pas dan merk je de kracht van de parfum voor de was. Het lijkt net alsof het net uit de wasmachine komt!

Of je nu de was doet met de hand of met je wasmachine, je doet het met één resultaat in gedachten. Het moet schoon worden, maar wil je niet dat het ook lang lekker blijft ruiken?? Maar krijg je dat voor elkaar?

Maar met ‘gewoon’ je wasgoed wassen kom je er niet. Wasverzachter geef niet genoeg geur af aan je wasgoed om ervoor te zorgen dat je kleding nog fris ruikt als  je het wilt dragen. De wasverzachter heeft een geurtje, maar is bedoeld om de was zachter te maken. Terwijl wanneer je parfum aam de was toevoegt, je juist een extra geurboost geeft. Door de wasverzachter niet meer te gebruiken en hier in de plaats de wasparfum toe te voegen heb je precies dat gewenste effect. Je geeft je wasgoed een geurboost, die ervoor zorgt dat je dagen tot wekenlang lekker fris wasgoed blijft ruiken!

 

Hoe gebruik je wasparfum?

Het kan lastig zijn om je was prettig te laten ruiken. Het is van belang om de juiste dosis te vinden. Gebruik je teveel zul je een te intense geur hebben aan je wasgoed. Terwijl als je te weinig gebruikt dan zul je weinig tot geen resultaat ervaren van de parfum. Dat zou zonde zijn.

Het is aan te raden producten om mee te wassen te gebruiken met een neutrale geur, zodat je niet te veel geur toevoegt. Zeker als je sterk geparfumeerde wasmiddelen gebruikt zal dit het resultaat beïnvloeden.

Zodra je de juiste geur hebt gekozen voor de wasparfum, deze keuze is afhankelijk van wat je het meest inspireert of dat geschikt is voor het type van de kleding. Voor het beste resultaat, al is dit ook afhankelijk van je eigen smaak, gebruik je maar 10 tot 20 ml van de parfum voor de was. Je doet dit in de ruimte waar normaal de wasverzachter wordt toegevoegd. 

Hier vind je een complete gebruiksaanwijzing voor het gebruik van wasparfum.

wasparfum lafayette

De beste wasparfum

Als je opzoek bent naar de beste wasparfum dan zijn er zeker een paar aanraders. Of er een echte beste wasparfum is, is lastig te zeggen. Maar de merken die je hierdoor vind zijn zeker merken die goed zijn en ervoor zorgen dat je een langdurige parfum aan je wasgoed toe zal voegen. Zonder twijfel!

Je zult merken dat alle exclusieve geuren van Wasparfum Le Essenze di Elda een sterk eigen karakter hebben. Ontdek ze allemaal.

Wasparfum Il Bucato di Adele

Het wordt gemaakt op ambachtelijk wijze met een hoge kwaliteits-standaard. Hierdoor is de geur van de Il Bucato di Adele wasparfum zeer geconcentreerd.

De geuren van Wasparfum Lavayette voegen iets extra’s toe aan je was, jouw personal touch! Dit merk heeft 9 verschillende bloemengeuren in het assortiment.