Laptop

Wij hebben hier 3 prachtige laptops voor je op een rij gezet, zodat je een weloverwogen keuze kan maken welke laptop je moet kopen.

Table of Contents

Laptop

Acer Aspire 3 15.6" Win 11 Laptop

De Acer Aspire 3 is een laptop met een 15,6-inch scherm en draait op Windows 11. Hij wordt aangedreven door een Intel Core i3-6006U-processor, 4 GB DDR4 RAM en een NVIDIA GeForce 940MX met 2 GB GDDR5 VRAM.

Deze laptop heeft een batterijduur van ongeveer 5 uur en 45 minuten wanneer deze wordt gebruikt voor het afspelen van video’s, maar deze gaat ongeveer 6 uur mee wanneer de helderheid is ingesteld op 50%.

Deze Acer Aspire laptop heeft een 1,1 GHz dual-core processor, waardoor je meerdere taken razendsnel uitvoert. U kunt snelle systeemprestaties ervaren met zijn 4 GB geheugen. 

Bovendien kunt u op het 15,6-inch LCD-scherm van de Acer Aspire NX.A6LSA.006 laptop scherpe tekst en afbeeldingen bekijken. Het beschikt over een 128 GB SSD-station, zodat u de gewaardeerde multimediabestanden en deuntjes van uw hele gezin kunt opslaan. De laptop wordt geleverd met een Windows 11 Home-besturingssysteem. 

Dankzij de batterijduur van 8,5 uur kun je zo lang naar muziek blijven luisteren als nodig is. De 1 USB 2.0-poort en 1 HDMI-poort van deze laptop helpen je de doorvoer te maximaliseren. 

Het heeft draadloze Bluetooth- en 802.11ac-connectiviteit, zodat u kunt genieten van computeren zonder beperkt te zijn. 

Met deze Acer-laptop kunt u binnen uw budget blijven zonder concessies te doen aan functies

Lenovo IdeaPad Slim 3i 14" Chromebook

De Lenovo IdeaPad Slim 3i 14″ Chromebook is een budgetvriendelijke laptop met een 14″ scherm, Intel Celeron N3350 CPU, 4GB RAM en 32GB opslagruimte.

Deze Chromebook is perfect voor leerlingen die een laptop nodig hebben voor school of werk. Het is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen in je rugzak. De batterij gaat tot 10 uur mee, dus je kunt hem de hele dag gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen.

Lenovo IdeaPad Slim 3i 14″ Chromebook heeft een strak design en heeft alle functies die je nodig hebt voor je dagelijkse taken, zoals internetten, games spelen en video’s bekijken.

Geniet van een soepele en naadloze draagbare ervaring met de Lenovo IdeaPad Slim 3i 14-inch Chromebook (82C1000JAU). 

Bekijk uw favoriete video’s en films op het 14-inch Full High Definition 192 x 1080 antireflectiescherm terwijl u geniet van kwaliteitsaudio via het paar stereoluidsprekers van 2 watt. 

Het beheer van uw applicaties is de Intel Celeron N4020, ondersteund al deze verwerking is 64 GB aan eMMC Flash-opslag. 

Uw online multimedia tot leven brengen is de geïntegreerde Intel UHD Graphics, die het apparaat de hele dag van stroom voorziet door een geïntegreerde 42Wh-batterij die u 10 uur gebruik geeft. 

Deze Lenovo Slim 3i Chromebook levert snel opladen van de batterij, gegevensoverdracht en multimediastreaming via de 2 USB-C-poorten. Chrome OS biedt een breed scala aan handige applicaties en software die specifiek worden geleverd via Chromebook-apparaten. 

De productiviteitssuite van Google biedt innovatieve samenwerkingstools en -services; bewerk, creëer en werk tegelijkertijd met je collega’s via applicaties als Google Spreadsheets en Google Docs.

Microsoft Surface Laptop Go i5 4GB 64GB Platinum

Haal het meeste uit elke dag met de gestroomlijnde stijl, prestaties en een batterij die de hele dag meegaat(2) die je nodig hebt in de lichtste Surface-laptop tot nu toe; 

de Microsoft Surface Laptop Go 12,4″ i5 4GB 64GB Platinum 1ZO-00016, allemaal voor een uitzonderlijke prijs. 

Een ultralicht en draagbaar profiel, de apps* die je elke dag gebruikt, tot 13 uur batterijduur(2) en eersteklas materialen maakt dit uw favoriete laptop. 

Bovendien laadt u snel op met Fast Charging – tot 80% in ongeveer een uur. Het 12,4″(7) Pixelsense(TM)-touchscreen, kenmerkende 3:2 verhouding geeft u de optimale ruimte zie meer, doe meer en voed uw dromen. Gratis upgrade naar Windows 11 indien beschikbaar (3). 

Disclaimers: *Sommige accessoires en software worden apart verkocht. (1) Systeemsoftware neemt veel opslagruimte in beslag. De beschikbare opslagruimte kan worden gewijzigd op basis van systeemsoftware-updates en het gebruik van apps. 1 GB 1 miljard bytes. 1TB 1.000GB. 

Zie Surface.com/Storage voor meer details. (2) Batterijduur tot 13 uur op basis van typisch Surface-apparaatgebruik. 

Testen uitgevoerd door Microsoft in september 2020 met behulp van preproductiesoftware en preproductieconfiguraties van Surface Laptop Go Testing bestond uit volledige ontlading van de batterij met een combinatie van actief gebruik en moderne stand-by. 

Het actieve gebruiksgedeelte bestaat uit (1) een webbrowsertest die toegang geeft tot 8 populaire websites via meerdere geopende tabbladen, (2) een productiviteitstest met Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook, en een deel van de tijd met het apparaat in gebruik met inactiviteit toepassingen. 

Alle instellingen waren standaard behalve de helderheid van het scherm was ingesteld op 150 nits met Auto-Brightness uitgeschakeld. Wi-Fi was verbonden met een netwerk. 

De levensduur van de batterij varieert aanzienlijk met instellingen, gebruik en andere factoren. (3) Het uitrolplan voor upgrades wordt afgerond en zal naar verwachting eind 2021 van start gaan en doorgaan in 2022.