lampe berger plezant

Lampe Berger vind je bij Plezant, de Lampe Berger winkel. Zowel online als in onze winkel is er een ruim assortiment verkrijgbaar van de producten van Maison Berger, zoals de hele lijn met Lampe Berger. De plek voor iedere liefhebber van aangename geurtjes voor in huis.

Lampe Berger

Inhoudsopgave

Plezant, de Lampe Berger winkel

Lampe Berger van Maison Berger

Maison Berger is het bedrijf achter onder andere de Lampe Berger brander en de vloeistoffen voor de brander. De brander die ongewenste geurtjes in huis verwijdert en een heerlijk parfum verspreidt en dat al sinds 1898.

Een rijke geschiedenis, met in de basis het toen bedachte systeem in vele mooie, sierlijke modellen. Want het moet natuurlijk wel goed passen in het interieur! De Lampe Berger is niet meer weg te denken en blijft nog steeds de basis van Maison Berger.

Al zie je tegenwoordig wel dat ze zich als bedrijf zijn gaan verbreden. Hierdoor bestaat het assortiment niet alleen meer uit de wereldberoemde branders, maar bieden ze ook andere manieren aan van  parfum verspreiding. Meest voor de hand liggend zijn uiteraard de geurstokjes, maar er is meer…. Je vind het bij Plezant, de Lampe Berger winkel bij uitstek!

De lampe Berger

In het begin was de Lampe Berger alleen bedoeld om de lucht van ziekenhuizen te reinigen en ziektekiemen te elimineren. In de loop der jaren is hier een  parfum aan toegevoegd. De verspreide geur werd aangenamer waardoor de katalytische lamp populairder werd bij huishoudens.

Je huis is een omgeving waarin je veel tijd doorbrengt, dus het moet schoon en gezond zijn. Iets dat uniek is en met geen ander systeem bereikt wordt. Ook onze samenwerkingen met de grandioze ontwerpers van die tijd zetten ons op de kaart.

Dit product heeft decennia en mode doorgemaakt. De stijl van de lamp is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd en er wordt continu gezocht naar ontwerpers voor de ontwikkeling en samenwerking van nieuwe collecties.

Zuiver en Parfumeren

De Lampe Berger staat bekend om zijn unieke diffusiesysteem dat helpt bij het uitroeien van slechte geuren en bacteriën. Dit heet zuivering die plaatsvindt bij de brander.

De uitgestraalde warmte trekt de onaangename geur moleculen aan en neutraliseert deze. Deze actie wordt gecombineerd met de verspreiding van parfum in je ruimte.

Een paar eenvoudige stappen zijn voldoende om de verspreiding van uw Berger lamp effectief te laten zijn:

  1.  Vul de berger lamp met een Lampe Berger geur, maximaal 2/3 van het brander vullen.

  2. Laat de lont in de lamp zitten met de dop erop. Als het voor het eerst wordt gebruikt, laat de lont dan 30 minuten weken. Verwijder vervolgens de afsluitdop.

  3. Steek de katalytische brander aan en laat deze 2 tot 3 minuten branden. (De vlam zal in het begin erg groot zijn, maar er is geen rook. De brander wordt heet.)

  4. Blaas na 2 tot 3 minuten de vlam van de katalytische brander uit.

  5. Laat de geur 30 – 45 minuten verspreiden. (Zet de afsluitdop op als je het systeem uit wilt doen.)

Dat is het! Je bent klaar. Je lamp zuivert en parfumeert de ruimte.

Waarom een product van Maison Berger gebruiken?

Maison Berger Paris gebruikt zijn expertise om uw welzijn te versterken door voor de binnenlucht te zorgen. De producten in de collecties zijn gericht op het behagen van zowel lichaam als geest. In zijn verschillende rituelen ontvouwt Maison Berger Paris de volledige reikwijdte van zijn uitzonderlijke knowhow en implementeert het zeer gespecialiseerde technische oplossingen.

De Lampe Berger, het vlaggenschip van het merk, staat bekend om zijn luchtzuiverende werking (door het vernietigen van onaangename geur moleculen), die het combineert met een intense geurkwaliteit.

In overeenstemming met zijn identiteit als geurmaker, heeft Maison Berger Paris ook het Aroma assortiment gecreëerd, met aromachologische deugden. Het assortiment bevat unieke en exclusieve geurcomposities en bevat essentiële oliën, die een positief effect hebben op de emoties; het productontwerp is zo natuurlijk mogelijk.

Door traditie en moderniteit met succes te combineren, is Maison Berger Paris een uniek merk in de wereld van huisgeuren. Parfum is het hart van ons bedrijf, het DNA van al onze productassortimenten, en we richten ons op rijke geurcreaties en complexe noten.

De rijke en gevarieerde collectie, gebaseerd op uitzonderlijke geuren, is een waar eerbetoon aan de Franse traditie en knowhow. Onze in-house parfumeur (onze “NEUS”) kiest toekomstige trends en studies en keurt de voorstellen goed van onze meester parfumeurs gevestigd in Grasse (Zuid-Frankrijk).

Maison Berger Paris zet zijn zoektocht naar uitmuntendheid eindeloos voort en voegt een vleugje poëzie toe aan huisgeuren.

De Lampe Berger winkel

Plezant
Nieuwstraat 27
5111 CV Baarle-Nassau

www.plezantbaarle.nl