Deze ondernemer heeft zijn of haar pagina nog niet ingevuld

Douglas overkapping kopen?

Voor een mooie Douglas overkapping ga je naar Wood and Garden

Een Douglas overkapping op maat

Een Douglas overkapping is in de meeste gevallen uitgevoerd in standaardmaten en uitvoeringen. Toch komt een terrasoverkapping of veranda pas echt tot zijn recht als hij totaal op maat gemaakt is. Zo integreert uw overkapping van Douglas hout helemaal in uw tuin. Zodat u optimaal geniet!

Terrasoverkappingen van de beste kwaliteit Douglas hout

Of u nu een Douglas overkapping wilt met een plat dak of met een schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het is bij ons te regelen.
Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers van Douglashout,dit is er de oorzaak ervan dat wij altijd de allerbeste kwaliteit hout verwerken. Zo geniet u jarenlang van een prachtige overkapping met een luxe uitstraling.
Wij hebben alles onder één dak voor de volledige inrichting van uw overkapping of veranda. Zo nemen we u de hele zorg uit handen. Verscheidene vakmensen staan gereed zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo maken wij dat al uw dromen in vervulling gaan.

Douglas-overkapping
Douglas-overkapping

Glaswanden in een Douglas overkapping

Het genieten wordt veel optimaler als u een glaswand laat monteren in uw Overkapping van Douglas hout. De mogelijkheden zijn grenzeloos. De overkapping veranderd zeer snel in een schitterende tuinkamer. Nergens komt u meer tot rust dan daar. Richt het nu nog in met een heerlijke bank. Zelfs het plaatsen van een kachel is mogelijk. Zelfs op dagen dat het wat minder warm is zit u nog heerlijk onder uw overkapping. Dat is genieten!

Overkapping van Douglas met berging

In bijna alle gevallen is het problematisch om alle zooi op te bergen. Denk aan handgereedschap, steps, hengels, enz. U weet niet meer waar u het opbergen moet. Wat is er dan makkelijker dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuingenot met het voordeel van een bergruimte waar u al uw dingen moeiteloos opbergt. Voor elke situatie en iedere tuin zorgen wij voor de de beste oplossing!

Overkapping aan huis

 U kiest voor een een Douglas overkapping vast aan het huis? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij zetten maatwerk zijn zult u verbaasd zijn hoe naadloos uw overkapping past bij uw huis.
Gezellig en sfeervol , dat zijn twee kernwoorden om lekker van uw tuin te kunnen genieten. Door een duurzame overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en zelfs als het weer wat frisser is lekker genieten van uw tuin.


Soms komt is een overkapping van Douglas het best tot zijn recht als hij in zijn geheel vrijstaand wordt geplaatst. Als er aan elke zijde genoeg plaats is maakt deze opstelling fijne mogelijkheden om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen uitdaging te moeilijk of te ingewikkeld. We weten voor alles een oplossing.

Sfeervol buitenleven

Er zijn dus opties in overvloed voor keurig gemaakte exclusieve houten buitenverblijven. Door uitsluitend gebruik te maken van het mooiste en duurzaamste hout geniet u vele jaren van uw tuinhuis, veranda of tuinhuis. Omdat er diverse kleurstellingen mogelijk zijn is Wood and Garden in staat om u te helpen aan een buitenverblijf dat helemaal bij u past en naar uw eigen wens is. Dit zorgt ervoor dat uw tuin altijd een gelegenheid is voor buitengewoon sfeervol buitenleven

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? wacht dan niet langer en vraag informatie aan. zodat u snel kunt genieten van een mooie overkapping of tuinhuis helemaal op maat gemaakt van de beste houtsoort.

Wij komen graag langs om de situatie te kunnen beoordelen zodat we een passend voorstel kunnen doen.