catering in arnhem

Catering in Arnhem bestellen? Woodies Eten en Drinken is dé specialist voor catering op locatie in Arnhem. Bekijk hier meer informatie.

Catering in Arnhem bestellen

Inhoudsopgave

barbecue catering

Catering op locatie in Arnhem

Op zoek naar een cateraar in Arnhem? Woodies verzorgt allerlei soorten catering in Arnhem voor groepen van vijftien tot duizend+ personen! Met meer dan 60 verschillende foodarrangementen en foodconcepten is Woodies dé cateraar in Arnhem en omstreken! In onderstaande tekst vertellen wij welke soorten catering wij aanbieden en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Meer dan alleen catering in Arnhem!

Wij kunnen cateringarrangementen aanbieden voor groepen vanaf 15 personen. Dit variërend van bedrijfsgroep tot vriendengroep, vereniging of buurt, Woodies regelt het! Wij werken met verse producten en ingrediënten, waar we samenwerken met zo veel mogelijk lokale bedrijven. Dus ben jij niet op zoek naar de allergoedkoopste cateraar, maar wil jij verrassende gerechten bereid door goede koks en tegen een acceptabele prijs? Dan kunnen wij jou hierbij helpen!

Wij houden ervan, om met je mee te denken. Hiervoor beschikken wij dan ook over al het materiaal, om op locatie een uniek sfeertje neer te zetten! Bij materiaal kun je denken aan stoelen, banken, foodtrucks, trouwprieel, mooie verlichting, hangmatten, hooibalen en nog veel meer! Ook hebben we vaste samenwerkingspartners die we kunnen benaderen voor entertainment en muziek. Bijvoorbeeld een platenbus met 90’s muziek, een akoestisch zangduo, een circusterras voor de kinderen of een karikatuurtekenaar. Van een kleinschalige bbq tot een volledig georganiseerd bedrijfsevenement en alles daar tussenin. Voor iedere gelegenheid dat te maken heeft met lekker eten, drinken en een gezellige sfeer ben je bij Woodies aan het juiste adres! Woodies Eten en Drinken is ook voor feesten en partijen de #1 cateraar in Arnhem.

Bruiloft catering in Arnhem

Bruiloft catering in Arnhem laten verzorgen of in de nabije omgeving? Hierbij denken we graag met je mee voor het beste resultaat. Bruiloften zijn voor ons één van de leukste aangelegenheden, waarbij we vaak flink kunnen uitpakken met bijzondere gerechten, om jouw bruiloftsgasten een onvergetelijk diner voor te schotelen. Kleine culinaire gerechten op mooi servies, gevolgd door gekleurde sweet tables gevuld met ijs en zoete heerlijkheden. Daar worden wij nou vrolijk van! Wij kunnen jou ook helpen, om een bruiloft geheel te verzorgen.

Denk hierbij aan:

 • Faciliteiten die verzorgt moeten worden om de bruiloft heen zoals bijvoorbeeld stoelen, trouwprieeltje, toiletwagens en stretchtent
 • Het zoeken naar de beste weddingplanners
  Sfeer en muziek
 • Het verzorgen van de drank
 • Het personaliseren van een bruiloft

Wil jij een bruiloft organiseren in Arnhem of omgeving en ben jij op zoek naar een cateraar met de juiste kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op!

Foodtruck huren Arnhem

De laatste jaren zijn foodtruck concepten steeds populairder geworden. Het sfeertje dat hierbij hoort is laagdrempelig, gezellig en natuurlijk voorzien van heerlijk eten. Dit zien we meestal in de vorm van mini gerechtjes die uitgeserveerd worden vanuit allerlei verschillende foodtrucks.

Wil jij een foodtruck huren in arnhem? Wij verhuren onze foodtrucks alleen als een compleet concept. Dit houdt in dat er een menu bijzit én één of meerdere koks. Dit kan op grote schaal opgezet worden met bijvoorbeeld 8 verschillende foodtruck concepten op één groot bedrijfsevent. Maar dit kan ook kleinschalig met bijvoorbeeld één foodtruck concept tijdens een buurtfeest.

Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten foodtrucks. Al deze foodtrucks hebben we in eigen beheer. Wat wij leuk vinden aan onze foodtruckconcepten is, dat je zelf een eigen stijl kunt kiezen. Een foodtruck met lekkere Thaise gerechten, een minibites foodtruck, een vega foodtruck of een foodtruck met streekgerechten? Werkelijk alles kunnen we regelen! Ook kun je kiezen voor wat kleinschalige concepten, zoals bijvoorbeeld een frietfiets en barista koffie foodtruck.

Frietkraam huren Arnhem

Wees eens eerlijk, zo nu en dan is een vette hap gewoon de lekkerste optie. Of het nou tussendoor is of als afsluiting van een feest. Wij kunnen een frietkraam op locatie in Arnhem verzorgen voor iedere gelegenheid, met diverse snacks en inclusief boerenfriet. Dit is heerlijk voor bijvoorbeeld een feestavond, carnavalsweekend, of bedrijfsevenement. Neem contact met op voor de beschikbaarheid en prijzen!

Buffet bestellen in Arnhem

Naast een barbecue kun je natuurlijk ook een buffet bestellen in Arnhem, die wij komen bezorgen. Hier heb je de keuze uit allerlei verschillende buffetten in Arnhem en omgeving. De prijs hiervan ligt tussen de € 19,50 p.p en € 29,50 p.p. Veel gekozen opties zijn: een Frans buffet, een biologisch buffet, een bites buffet, Amerikaans buffet en een Achterhoeks buffet. Neem voor actuele prijzen contact op.

De meeste van onze buffetten bestaan uit verse producten en ingrediënten van zo veel mogelijk lokale leveranciers en bedrijven. Gelderland is onze streek en dit willen we graag laten zien!

Contactgegevens catering in Arnhem

 • Woodies Eten en Drinken Catering
 • Bezorgd in Arnhem
 • Gevestigd in Doetinchem
 • Havenstraat 61
 • 7005 AG Doetinchem
 • info@woodiesetenendrinken.nl

Handige links