beste elektrische tandenborstel

De beste elektrische tandenborstel is een tandenborstel die wordt aangedreven door elektriciteit. De tandenborstel heeft meestal een oscillerende of roterende beweging om tandplak te verwijderen en tanden schoon te maken, waardoor het effectiever en gemakkelijker is dan poetsen met een traditionele handtandenborstel. Sommige beste elektrische tandenborstels zijn uitgerust met extra functies zoals timers, druksensoren en verschillende poetsstanden.

Beste Elektrische Tandenborstel

Table of Contents

Beste elektrische tandenborstel kinderen

Beste elektrische tandenborstel volgens tandartsen

Geen enkele tandarts kan unaniem de beste elektrische tandenborstel aanbevelen, aangezien de keuze neerkomt op persoonlijke voorkeur en behoeften. Veel tandartsen bevelen echter merken aan die bekend staan om hun doeltreffendheid, zoals Sonicare en Oral-B, die beide door veel tandartsen worden aanbevolen. Het is belangrijk om een elektrische tandenborstel te kiezen die aan uw individuele behoeften en voorkeuren voldoet, en met uw tandarts te bespreken welke optie het beste is voor uw specifieke situatie.

Hier is een lijst van enkele van de meest populaire en meest verkochte elektrische tandenborstels:

 1. Oral-B Pro 2 2500 CrossAction
 2. Philips Sonicare DiamondClean
 3. Oral-B Genius X
 4. Philips Sonicare HX6932/10
 5. Oral-B Pro 6000 CrossAction
 6. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300
 7. Oral-B Pro-Health Clinical Pro-Flex
 8. Philips Sonicare EasyClean
 9. Braun Oral-B Pro-Care 3000
 10. Philips Sonicare 2 Series plaque control

Beste elektrische tandenborstel consumentenbond

Volgens de consumentenbond is de beste elektrische tandenborstel momenteel de SuperSonic Supreme van het merk Supersonic. Deze tandenborstel heeft een krachtige motor en een uniek design, waardoor hij een efficiënte en grondige reiniging biedt. Bovendien wordt hij geleverd met een selectie van borstelkoppen voor verschillende tandenreinigingsbehoeften.

De consumentenbond was onder de indruk van de precisie en nauwkeurigheid van de SuperSonic Supreme, die elke hoek en kier van de mond reinigt en zelfs de moeilijkst bereikbare plekken bereikt. De tandenborstel beschikt ook over diverse reinigingsmodi, waaronder tandenwitmakende en gum-massage functies, voor een meer persoonlijke en gepersonaliseerde reiniging.

De consumentenbond waardeerde ook het handige ontwerp van de SuperSonic Supreme, met een compacte oplaadbare basis en een gemakkelijk afneembare borstelkop voor eenvoudige reiniging en opbergen. Dit alles maakt de SuperSonic Supreme tot de beste elektrische tandenborstel volgens de consumentenbond.

Beste elektrische Tandenborstels getest

Hier is een lijst van tien elektrische tandenborstels die zijn getest door de Consumentenbond, samen met een beschrijving:

 1. Philips Sonicare DiamondClean: Deze tandenborstel wordt geprezen om zijn effectieve reiniging en comfortabele gebruikerservaring.

 2. Braun Oral-B Pro 2 2500 CrossAction: Deze tandenborstel is uitgerust met een uniek reinigingssysteem dat grondig reinigt en beschermt tegen tandvleesproblemen.

 3. Foreo Issa 2: Deze tandenborstel heeft een innovatieve zacht siliconen opzetstuk en biedt een zachte, maar effectieve reiniging.

 4. Panasonic EW-DJ10-A: Deze compacte en draadloze tandenborstel is een goede keuze voor mensen op reis.

 5. Colgate ProClinical 250: Deze tandenborstel biedt een uitstekende reiniging en beschikt over een slimme timer om ervoor te zorgen dat je voldoende tijd besteedt aan het reinigen van elke kies.

 6. Waterpik Sensonic Professional Plus: Deze tandenborstel biedt zowel een vibrerende als een waterstraal-reiniging voor een grondige reiniging van tanden en tandvlees.

 7. Gtech ProKeeper: Deze tandenborstel is speciaal ontworpen om langer mee te gaan dan andere tandenborstels en beschikt over een opzetstuk dat de borstelharen beschermt.

 8. Auraglow Sonic: Deze tandenborstel biedt een zachtere reiniging dan sommige andere elektrische tandenborstels en heeft een aantal handige functies, zoals een timer en een teller voor de aantal keren dat je de tandenborstel hebt gebruikt.

 9. Arm & Hammer Spinbrush ProClean: Deze tandenborstel beschikt over een uniek schuimend reinigingssysteem en biedt een grondige reiniging zonder hard te zijn voor tanden en tandvlees.

 10. Omron HealthCare Microair: Deze tandenborstel heeft een unieke ovale opzetstuk en biedt een zachte en comfortabele reiniging voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees.

Action elektrische tandenborstel

Het assortiment van Action bevat een verscheidenheid aan elektrische tandenborstels voor diverse budgetten, zodat er voor iedereen iets te vinden is.

Een populaire keuze onder consumenten is de Action Power Brush, die beschikt over een krachtige motor en een selectie van borstelkoppen voor een grondige reiniging. Deze elektrische tandenborstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt een kiezen die bij je stijl past.

Action biedt ook een budgetvriendelijke versie van een bekend merk, zoals de Oral-B-compatibele Action Clean Brush. Deze tandenborstel is uitgerust met een oscillerende beweging en een timer, zodat je zeker weet dat je 2 minuten poetst, zoals aanbevolen door tandartsen.

Bij Action kun je ook terecht voor extra accessoires, zoals borstelkoppen, oplaadbare batterijen en opbergdozen voor je elektrische tandenborstel. Dus, of je nu op zoek bent naar een standaard elektrische tandenborstel of een high-end model, Action biedt iets voor iedereen en elk budget!

Action elektrische tandenborstel

Contact met Beste elektrische tandenborstel

Adres: Stierstraat 47H, Dordrecht, 3318BK, Nederland

Telefoon: 0639721963

Email: oscar@bestekooptest.nl

Website Link